The Best FIFA Football Awards - De genomineerden

Op donderdag 14 september 2023 heeft FIFA, de lijst van genomineerden vrijgegeven voor The Best FIFA Football Awards. Dit voor zowel het dames- als het herenvoetbal.

Bij deze prestigieuze verkiezing krijgen niet alleen een selecte groep journalisten en juryleden de kans om hun voorkeur kenbaar te maken. Ook voetbalfans van over de hele wereld worden uitgenodigd om hun stem te laten horen. Er kan gestemd worden in zeven verschillende categorieën: The Best FIFA Women’s Player, The Best FIFA Men’s Player, The Best FIFA Women’s Coach, The Best FIFA Men’s Coach, The Best FIFA Women’s Goalkeeper, The Best FIFA Men’s Goalkeeper en The FIFA Fan Award. Liefhebbers en fans worden aangemoedigd om hun stem uit te brengen en hebben de mogelijkheid om dit te doen tot de deadline van vrijdag 6 oktober 2023 om middernacht. Wij delen dan ook graag alle vrouwelijke genomineerden met jullie. 

The Best FIFA Women’s Player

De Beste voetbalsters van België

The Best FIFA Women’s Coach

The Best FIFA Women’s Goalkeeper

The Best FIFA Football Awards - De genomineerden

Vorige winnaars

Ook stemmen?

Liefhebbers en fans worden aangemoedigd om hun stem uit te brengen en hebben de mogelijkheid om dit te doen tot de deadline van vrijdag 6 oktober 2023 om middernacht. Stemmen kan op de officiële website van FIFA.